Mijn favorieten

Senioren

Een carrière als huizenbezitter kan natuurlijk op heel veel verschillende manieren (zijn) verlopen. Maar laten we voor het gemak even uitgaan van een nogal standaard scenario waarbij er kinderen waren die nu de deur uit zijn.

Dan kan het zomaar zijn dat u in deze fase van uw leven in een huis woont dat meer kamers telt dan u nodig heeft. Dat die trap naar de slaapkamers boven af en toe best zwaar begint te voelen, net als het onderhoud van die fijne tuin.

Misschien zijn uw behoeftes ondertussen wel zodanig veranderd dat u verlangt naar een andere omgeving of andere woonvorm.

Het is sowieso handig om vast te beginnen met nadenken over verhuizen als u zelf nog makkelijk de regie in handen kunt nemen. Er zijn best veel mogelijkheden om te verkennen en vooruit kijken, is regeren!

Wellicht komt u tot de conclusie dat dit het juiste moment is om uw koopwoning te gelde te maken. Dan denken wij graag met u mee. Ook als u op dit moment alleen informatie en/of een vrijblijvend advies wilt over de verkoop van uw huis.

Kijk eens op https://utrecht.voorlater.nl/handig-voor-later/advies-wonen/negen-woonvormen-senioren-verschillen/ voor meer informatie.