Mijn favorieten

Disclaimer

Aansprakelijkheid


Deze site van Welwonend Makelaardij is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Welwonend Makelaardij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals op deze site weergegeven, kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Deze site bevat links naar andere internetsites.
Welwonend Makelaardij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de beschikbaarheid, de inhoud van de informatie, of voor de gevolgen van het gebruik van aan deze site gelinkte internetsites van derden.

 

Copyright


Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Welwonend Makelaardij worden gereproduceerd of gebruikt. Dus geen ander gebruik dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.