Mijn favorieten

Wel Aankopen

Je eerste huis, een ander huis, een groter of juist kleiner huis; er zijn net zoveel redenen voor het openen van een huizenjacht als er mensen zijn. En natuurlijk kijk je urenlang op Funda, maar je weet ook dat de huizen op sommige populaire locaties al verkocht zijn voor ze op internet verschijnen. Die krijgen de NVM makelaars namelijk als eerste onder ogen. Bovendien weet een goed ingevoerde makelaar (en dat is Welwonend) welke bewegingen er spelen en krijgen ze zelf aanbod binnen van huizenverkopers. Daarom is een zoekopdracht zinvol.

 

Ook in de tweede fase, als je al een woning op het oog hebt, kan je eigen makelaar veel voor je betekenen. Is de prijs goed en/of is er onderhandelingsruimte? Moet ik snel handelen of juist rustig bewegen? Wat is de goede strategie en het beste openingsbod? Zijn er bestemmingsplannen? Bouwkundige of verborgen gebreken? Hoe zit het met de contractvoorwaarden? Dit zijn vragen die je waarschijnlijk niet zelf kunt beantwoorden. Wij wel en dat doen we ook nog eens graag.

 

In bijna alle gevallen wordt een huis verkocht door een verkoopmakelaar. Deze zal je echt wel alle relevante informatie geven. Maar hij spreekt namens de verkoper en behartigt ook diens belangen. Niet die van jou. Dat doen wij dus, als jouw aankoopmakelaar. Wij hebben vertrouwen in ons kunnen, dus hanteren we voorwaarden die afhankelijk zijn van ons succes.

 
Wij halen het onderste uit de kan voor je! Bel voor een afspraak en laat je verrassen.

Zoekopdracht

Je kunt je bij ons inschrijven voor een zoekopdracht. Daarmee zoek je in het hele woningbestand zonder onze hulp. En wie weet vind je zo jouw speld in de huizenhooiberg!